Shoplog Zara en Mango

Als ik ga shoppen vind ik het heerlijk om in de winkel tussen alle rekken te snuffelen. Maar met kinderen vind ik het toch wat minder fijn. Finn hangt meestal ergens tussen de kledingrekken opzoek naar een plekje om te spelen en Milou zeurt dat ze uit de buggy wil. Ik doe ze er dus ook niet echt een plezier mee. Als ik ga winkelen ga ik dus liever zonder kinderen. Die momenten zijn alleen zeer zeldzaam. Maar geen nood, ik ben heel goed in online shoppen! Heerlijk vanaf de bank alles bekijken en met een klik op de knop heb ik weer wat besteld. Van mijn favoriete winkels heb ik ook een app geïnstalleerd, wat het shoppen nog makkelijker maakt. Mijn meest gebruikte shopapp is de app van Zara. Ze hebben daar elk seizoen weer zulke leuke kinderkleertjes en het is ook nog eens goed betaalbaar. Een tijd geleden ontdekte ik dat je ook bij Mango hele leuke kinderkleding hebt. Sindsdien shop ik hier ook geregeld voor de kinderen. In deze shoplog laat ik leuke winterkleertjes zien die ik bij Zara en Mango heb geshopt voor Finn en Milou.

Voor Finn

Deze twee truien voor Finn zijn van Zara. Ze komen van de Boys afdeling. Finn heeft bij de Zara nu maat 104, dus dan heb je de keuze uit de grootste maat bij de afdeling Baby Boys of de kleinste maat bij de afdeling Boys. De linker trui is donkerrood en heeft licht gemêleerde kleurtjes door de stof en een knoopje op de borst. De rechter trui is donkergrijs  met drie beren. Beide truien zijn heerlijk zacht.

img_4343

Deze donkergroene broek voor Finn komt van de afdeling Baby Boys. Het is een echte herfstkleur. De binnenkant van de broek is zwart, dus dit geeft een leuk effect als je de broek aan de onderkant oprolt.

img_4341

Dit overhemd komt van de afdeling Boys bij de Zara. Ik vind het zelf een hele stoer overhemd! Je kunt hem dicht dragen, maar het staat ook leuk als je hem open draagt met een shirt eronder.

Ook heb ik voor Finn deze grijze sjaal gekocht bij Zara. Ik vind deze ronde sjaals heel handig! Je kan hem zo over het hoofd doen en je hoeft niks te knopen. Ook heb je hiermee niet twee van die lange slierten hangen zoals bij een gewone sjaal, wat Finn vaak irritant vindt bij het spelen.

Bij Mango heb ik voor Finn een Skinny Jeans besteld. De broek sluit goed aan en heeft een mooie washing. Ook heb ik bij Mango een vest besteld. Het vest is grijs gemêleerd en heeft drie knoopjes. Finn heeft veel t-shirts met lange mouwen, maar die zijn een beetje te dun voor de koude dagen. Dit vest kun je mooi op deze shirts dragen.

Voor Milou

Voor Milou heb ik bij Zara twee vestjes besteld. Het linker ventje is een beige, gebreid vestje. Bovenin heeft het twee schattige knoopjes met lusjes. Zo kun je het vestjes dichtknopen, maar zie je alsnog het truitje dat eronder zit. Dit ventje is ook in het donkergrijs verkrijgbaar. Het rechter vestje is donkerrood en heeft gouden knoopjes. En echte winterkleur! Op de voorkant van dit vestjes zitten twee zakjes.

img_4365

Dit schattige truitje is ook van Zara Baby Girl. Je ziet het niet goed op de foto, maar de veertjes op de print hebben goudachtige glittertjes.

Dit broekje van Zara baby Girl kon ik ook niet laten liggen. De kniestukken op het broekje hebben een roze/rood bloemetjes print. Dit broekje is dan ook heel leuk te combineren met het truitje met verenprint en het donkerrode vestjes.

Dit grijze broekje van Zara Baby Girl is echt een aanrader voor de koude dagen. Het broekje is helemaal gevoerd met een stof van grijs fleece. Heerlijk warm dus! Het broekje heeft aan de voorkant knoopjes en een koord. Dit broekje is ook leuk te combineren met het beige, gebreide vest.

Bij Mango heb ik voor Milou een schattig bloesje en een jurkje besteld. Het bloesje is gebroken wit met een bloemetjespatroon. Het bloesje heeft knoopjes aan de voorkant en door de plooitjes valt hij aan de onderkant een beetje wijd uit. Het jurkje is wit met een ruitpatroon. Op de voorkant van het jurkje zit een zakje op de borst en aan de achterkant zitten drukknoopjes.

Hiermee hebben de kinderen hun kast weer een beetje opgevuld met winteritems. Laat de winter maar komen!

Liefs,

Femke ♥

Advertentie

Een gedachte over “Shoplog Zara en Mango

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s