Finn en Femke populairste namen van 2016

IMG_8674

Finn en Femke worden de populairste namen van 2016. Dit voorspelt ikbenZwanger.com op basis van bezoekersstatistieken van de website. Elk jaar worden de meest populaire voornamen voor het komende jaar voorspeld en dit jaar komen Femke en Finn naar voren. 

De website ikbenZwanger.com registreert in samenwerking met NaamWijzer.nl naar welke voornamen het meest wordt gezocht. Bezoekers van beide websites zijn met name zwangere vrouwen, die inspiratie opdoen voor de naam van hun nog ongeboren baby. Finn en Femke zijn de snelste stijgers in de lijsten met populaire jongensnamen en meisjesnamen voor 2016. Dat zou grappig zijn: mijn eigen naam en de naam van mijn zoontje als populairste namen van 2016!

De namen Finn en Femke staan op dit moment nog niet op de eerste plaats in de top 20 van populairste voornamen. Finn en Femke staan op de tweede plaats. Vanwege de snelle stijging van beide namen wordt verwacht dat ze eind 2016 op de eerste plek staan. De huidige top 3 van populairste jongensnamen van 2016 is Kyan, Finn en Senn. Bij de meisjesnamen is de top 3 op dit moment Yara, Femke en Fiene.

Of Finn en Femke inderdaad de populairste namen van 2016 zijn, wordt in januari 2017 duidelijk. De sociale verzekeringsbank (SVB), die de persoonsgegevens van alle pasgeboren kinderen in Nederland registreert,  maakt aan het begin van het jaar namelijk bekend welke voornamen het jaar daarvoor het vaakst gekozen werden.

Binnenkort maakt de SVB de namen van 2015 bekend en kan gekeken worden of de voorspelling van ikbenZwanger.com van vorig jaar uitgekomen is. Toen voorspelde de website dat Kyan en Yara de populairste kindernamen van 2015 zouden zijn.

Ben je benieuwd welke namen er nog meer in de top 20 populaire voornamen van 2016 staan? Kijk dan hier op de site van ikbenzwager.com.

Bron: ikbenzwanger.com en naamwijzer.nl

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s