Shoplog Hema

IMG_2392
Gisteren liep ik voor een doucheschuim de Hema binnen en altijd als ik in de Hema ben moet ik ook even langs de kinderkleding. Vooral bij de babyafdeling (t/m maat 92) hebben ze vaak hele leuke en betaalbare kleding. Het komt dan ook niet vaak voor dat ik zonder iets te kopen de winkel weer verlaat. 

Zo ook gisteren. Het zonnetje scheen en het was heerlijk lenteweer. Bij de ingang van de Hema zag ik de douchefoam waarnaar ik opzoek was al staan. Ik pakte een fles en liep door naar de kinderkleding. Ook in de Hema leek het zonnetje te schijnen. Van alle vrolijke en kleurrijke kinderkleding kreeg ik helemaal zin in de zomer. Ik besefte me dat we ook al over 4 weken een weekje naar de Griekse zon gaan en dat Milou nog bijna geen zomerkleertjes heeft. Een goede reden dus om wat dingetjes mee te nemen!

Ik heb drie t-shirtjes gekocht in lichtroze en lichtblauw met een schattige opdruk. Deze t-shirtjes waren ook nog eens in de aanbieding voor maar 3 euro! Vandaar dat ik er gelijk maar drie heb meegenomen.

IMG_2389

Verder heb ik een kort spijkerbroekje gekocht. Het broekje heeft elastiek aan de bovenkant en door de lichte spijkerkleur is hij met bijna alles te combineren. Heel handig! Ook heb ik een schattig rompertje met korte mouwen gekocht. Hier staan vogeltjes op in een roze kleur en de mouwtjes hebben een leuk plooirandje.

IMG_2402

Tot slot heb ik nog witte zomerschoentjes en een hoedje gekocht. Zo’n hoedje is ideaal voor de zon en door de witte kleur is het makkelijk te combineren. Het kantrandje en de geborduurde bloemetjes zorgen voor een schattige uitstraling.

IMG_2390

De zomercollectie voor Milou is nog niet compleet, maar het begin is er. Laat het mooie weer nu maar komen! 🙂

Liefs,

Femke ♥

Advertentie

2 gedachtes over “Shoplog Hema

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s