Shoplog Zara

IMG_3177
Over een kleine twee weken gaan we een heerlijk weekje naar de zon. Hier kijken we erg naar uit. Zelfs Finn heeft het regelmatig over ‘zwemmen op vakantie’. Maar er moesten wel nog wat voorbereidingen getroffen worden. Zo heeft Milou nog geen paspoort, dus dit hebben we maandag aangevraagd bij het gemeentehuis. Ook kon Milou nog wel wat zomerkleertjes gebruiken en was ik voor Finn nog opzoek naar waterschoentjes. Gelukkig ben ik hiervoor goed geslaagd bij de Zara!

Ik heb een roze jurkje met sterren gekocht. Dit jurkje heeft een lekker dun stofje, dus heerlijk voor het warme weer. Het broekpakje kon ik echt niet laten liggen, ik vond het zo schattig. Ook dit broekpakje is gemaakt van een fijn, dun stofje.

IMG_3178

Milou kon ook nog wel wat t-shirtjes gebruiken. Dus heb ik deze twee zomerse t-shirtjes gekocht. Het witte shirtje heeft een opgenaaide vlinder en schattige plooitjes. Het mintgroene shirtje is goed te combineren met een leuk broekje in bijvoorbeeld wit, roze of spijker.

IMG_3180

Tot slot heb ik eindelijk waterschoentjes gevonden. Deze schoentjes hebben een heerlijk zacht voetbed en zijn ideaal voor op het strand. Vooral als je een strand hebt met grof zand of steentjes. Zo kan je kleintje toch gemakkelijk lopen. Toen ik thuis kwam heeft Finn de waterschoentjes gepast en hij wilde ze niet meer uitdoen, ‘Finn lekker zwemmen met waterschoenen’.

IMG_3179

Nog even wachten en dan is het zo ver! Ik ben heel benieuwd hoe alle kleertjes staan en dan kan Finn eindelijk zwemmen mèt zijn waterschoentjes.

Liefs,

Femke ♥

Advertentie

2 gedachtes over “Shoplog Zara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s