Shoplog Zara babyGirl


De herfst is begonnen en het wordt weer frisser buiten. Dat betekent dat het weer tijd wordt voor warme truien en een winterjas! 

Ik besloot om de kledingkasten van de kinderen op te ruimen. Alle zomerkleding kan weer achterin de kast en de dikke truien mogen weer naar voren. Ik kwam erachter dat vooral Milou de meeste kleren is ontgroeid en ook haar winterjas van maatje 68 is inmiddels drie maten te klein. Tijd voor een nieuwe garderobe!

Tegenwoordig bestel ik heel veel via internet, lekker makkelijk en je hebt het meestal snel in huis. Ik heb dan ook bij verschillende shops wat (winter)kleding via internet besteld. Maar vorige week waren de kinderen een middagje bij opa en oma, dus ben ik ook even naar de stad gegaan om wat kleding te kopen. Vooral bij de Zara was ik toen goed geslaagd.

Ik heb dit leuke rokje gekocht met maillots en een truitje. Leuk om bij elkaar aan te trekken, maar je kunt het met veel kleren combineren. Het rokje is van bruin ribfluweel en heeft een koortje met elastiek. Het truitje heeft opgenaaide sterretjes. De kleuren van de maillots komen terug in de sterretjes van het truitje.

img_3799

Dit lieve blousje kon ik niet laten liggen. Het staat heel leuk en de kleuren passen goed bij dit seizoen. De schattige houten knoopjes en het kraagje geven het blousje een lieve uitstraling. De lichtroze/beige achtige broek heeft een heerlijk zacht stofje en is goed te combineren met verschillende shirtjes.

Deze trui is echt heerlijk warm. Het is een gebreide trui met een zakje op de voorkant. Het houten knoopje maakt het helemaal af. De trui is er ook in het beige. Let op: je moet de trui wel met de hand wassen.

Ook heb ik deze schattige winterjas gekocht. De jas is lichtroze met een mooie voering met bloemenprint. Er zit een rits in met bovenin nog een extra houtje-touwtje sluiting. Het randje nepbont op de capuchon kun je er eventueel ook afhalen.

Milou heeft inmiddels weer wat meer kleding in haar kast liggen. Nu nog op zoek naar een leuke muts en sjaal voor bij haar nieuwe jas. Iemand nog leuke tips? 🙂

Liefs,

Femke ♥

Advertentie

5 gedachtes over “Shoplog Zara babyGirl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s