Druk druk druk..

Het is alweer twee maanden geleden dat ik voor het laatst een blog heb gepost. Na mijn vorige blog zijn we een paar weekjes heerlijk op vakantie geweest en daarna volgde een nogal drukke periode. Het schrijven kwam hierdoor even op een laag pitje te staan. Elke keer als ik van plan was om achter mijn laptop te kruipen, kwam er weer van alles tussendoor. Daarnaast werk ik nog drie dagen in het onderwijs en moet ik af en toe ’s avonds ook nakijkwerk of lesvoorbereidingen doen, of soms ben ik zo moe (vooral na een gebroken nacht) dat ik gewoon zin heb in een bankhangavondje.

Mijn vorige blogs schreef ik vaak op mijn vrije dagen als de kinderen ’s middags op bed lagen. Heerlijk zo’n momentje voor jezelf! Dan kroop ik op de bank met een kop thee en mijn laptop en kon ik lekker schrijven. Maar sinds twee maanden heeft Finn geen middagslaapje meer en slaapt alleen Milou nog ’s middags. Ik schreef in een eerdere blog al dat hij soms dagen oversloeg, maar helaas zijn de middagslaapjes nu echt verleden tijd. Dat betekent helaas ’s middags geen momentjes meer voor mezelf.

Wel is het heel leuk dat ik op deze momenten wat leuks met Finn alleen kan doen, zoals kleien, verven of knutselen. Met Milou erbij is dit nog wel eens lastig. Zij wil overal aan meedoen, maar is voor sommige dingen nog echt te klein.

Ook kan Finn zichzelf vaak wel prima vermaken, zodat ik even wat kan schoonmaken of de was doen. Maar zodra ik mijn laptop pak, vindt Finn dit reuze interessant en wil hij graag meedoen. Maar met die peutervingertjes op mijn toetsenbord kom ik niet echt toe aan het schrijven van een blog.

Op mijn werk had ik een enorm druk begin van het schooljaar. Daarnaast was het ook weer even wennen aan het nieuwe ritme na de zomervakantie en de kinderen gaan dit jaar voor het eerst naar de kinderopvang. Een drukke en onrustige periode, maar na een aantal weken zitten we al redelijk in het ritme en brengt het weer wat meer rust.

Komende tijd hoop ik dus meer tijd te hebben voor het schrijven van blogs. Ik heb nog veel ideeën en genoeg onderwerpen die ik wil delen, dus houd Liefs Mama in de gaten!

Vind je het leuk om dagelijks een kijkje te nemen in ons leven? Volg dan liefs_mama op instagram! 🙂

Liefs,

Femke ♥

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s